Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(760 niezalogowanych)
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
pabllo2 napisał:
Ale bywało tak, że w polsce lało tygodniami a tutaj był ładny słoneczny dzień. Jednego roku to wróciłem do Polski jakbym z Egiptu przyjechał taki opalony aż skóra schodziła. Jak się rozpada w Polsce to znowu się zaczną powodzie itp. miesiące sie poprzestawiały chyba .....zapomniałam napisać,jak dzisiaj rano szumiały pięknie fale idac brzegiem morza i ten błękit cudowny pogodnego nieba-tak,tak idąc tak z moim psem...upajałam się pięknem naszego polskiego, najpiękniejszego morza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
pabllo2 ja niewiem jakiej dzielnicy Stavanger mieszkasz ze ci tak cieplo, chetnie sie przeprowadze, bo kurcze z moje doswiadczenia z pogoda to sie potrafi zmienic 5 razy w ciagu dnia, nigdy nie trafisz, eh moze trzeba przestac walczyc tylko pogode zaakceptowac: przeciez nie ma zlej pogody sa tylko zle dobrane do niej ubrania?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
irazibialfa napisał:
pabllo2 napisał:
Ale bywało tak, że w polsce lało tygodniami a tutaj był ładny słoneczny dzień. Jednego roku to wróciłem do Polski jakbym z Egiptu przyjechał taki opalony aż skóra schodziła. Jak się rozpada w Polsce to znowu się zaczną powodzie itp. miesiące sie poprzestawiały chyba .....zapomniałam napisać,jak dzisiaj rano szumiały pięknie fale idac brzegiem morza i ten błękit cudowny pogodnego nieba-tak,tak idąc tak z moim psem...upajałam się pięknem naszego polskiego, najpiękniejszego morza

Diablico,to twoja sprawka ten powrót zimy od rana wieje i sypie śnieg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalsky)
Wiking
marcoo napisał:
jak to wygląda teraz i ogólnie na przestrzeni roku ....

Zachmurzenie umiarkowane - dzisiaj, jutro i na przestrzeni roku. Marcoo, te rozne pytania na forum to Ty tak powaznie, czy na zarty? Twardy badz, a przynajmniej w jednym miejscu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Kowalsky napisał:
marcoo napisał:
jak to wygląda teraz i ogólnie na przestrzeni roku ....

Zachmurzenie umiarkowane - dzisiaj, jutro i na przestrzeni roku. Marcoo, te rozne pytania na forum to Ty tak powaznie, czy na zarty? Twardy badz, a przynajmniej w jednym miejscu

Masz rację Kowalski......ten Marcoo sam nie wie czego chce....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok